Bestill time hos Håkon-Johan Bay

Førstegangskonsultasjon
Oppfølging

Bestill time hos Raymond Hofstad / Forsikring

Førstegangskonsultasjon
Oppfølging
Håkon-Johan Bay
Håkon-Johan BayKiropraktor, DC, DACNB

Kiropraktor Håkon-Johan har videreutdannelse i funksjonell nevrologi. Han har over 10 års erfaring for behandling av kroniske smerter, hodepine, svimmelhet/balanse, andre nevrologiske plager, samt muskel- og skjelettplager. I Norge er det bare noen få nevrokiropraktorer som er godkjente til å bruke tittelen DACNB «Diplomate American Chiropractic Neurology Board». Trykk på bildet av Håkon-Johan for å komme til oppdatert liste over godkjente nevrokiropraktorer i Norge.

Håkon har tidligere jobbet som kiropraktor i England, Guatemala og Nevrosenter i Stavanger. Han er utdannet i England på Anglo European College of Chiropractic. I Guatemala jobbet Håkon med to Maya-indianerstammer for skader og forebyggende, i tett samarbeid med lokale leger og sykehus. Håkon-Johan liker å jobbe med pasienter i alle aldre og i alle livs-situasjoner.

Håkon-Johan har vokst opp i Bærum. Han liker seg best på hockeybanen og i ski-løypene på vinteren og i seilbåten om sommeren.

Raymond Hofstad
Raymond HofstadKiropraktor, DC, CCEP

Raymond er en allsidig kiropraktor med over 10 års erfaring. Han ser både unge og voksne og har ett spesielt interessefelt mot idrett og skader i ben og armer. Raymond har videreutdannelse som idrettskiropraktor og har spesielt god kompetanse for alle slags skader fra idrett og trening.

Raymond har tidligere jobbet i England, og travle klinikker i Trondheim og Moss. Han har også vært kiropraktor i bedrifthelsetjenesten. Han er utdannet i England på Anglo European College of Chiropractic.

Raymond har vokst opp i Drammen og på fritiden er Raymond er glad i å trene og på vinteren liker han seg best i langrennsløypen.