Ansatte

Mehmet Aricigil
Mehmet AricigilKontoransvarlig og sekretær
Når du ankommer klinikken eller ringer oss, er det Mehmet du møter. Han hjelper deg med både spørsmål og timebestilling.

Mehmet er en blid og sosial mann som alltid har ett smil på lager.

Mehmet er aktiv og interessert i fotball, både på vinter og sommeren.

Håkon-Johan Bay
Håkon-Johan BayKiropraktor, DC, DACNB
Nevrokiropraktor Håkon-Johan har videreutdannelse i funksjonell nevrologi. Han har lang erfaring i behandling av kroniske smerter, hodepine, svimmelhet/balanse, andre nevrologiske plager, samt muskel- og skjelettplager. I Norge er det bare fire nevrokiropraktorer som er godkjente til å bruke tittelen DACNB «Diplomate American Chiropractic Neurology Board». Trykk på bildet av Håkon-Johan for å komme til oppdatert liste over godkjente nevrokiropraktorer i Norge.

Håkon har tidligere jobbet som kiropraktor i England, Guatemala og Nevrosenter i Stavanger. Han er utdannet i England på Anglo European College of Chiropractic. I Guatemala jobbet Håkon med to Maya-indianerstammer for skader og forebyggende, i tett samarbeid med lokale leger og sykehus. Håkon-Johan liker å jobbe med pasienter i alle aldre og i alle livs-situasjoner.

Håkon-Johan har vokst opp i Bærum. Han liker seg best på hockeybanen og i ski-løypene på vinteren og i seilbåten om sommeren.